هفتاد قطعه نمایشی سویابین، کنجد و شرشم در بغلان ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۹:۳۶
هفتاد قطعه نمایشی سویابین، کنجد و شرشم در بغلان ساخته می‌شود

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، 20 قطعه نمایشی سویابین، ۲۰ قطعه نمایشی کنجد و ۳۰ قطعه نمایشی شرشم در ولسوالی‌های پلخمری، دهنه‌غوری، ده‌صلاح، اندراب، برکه، پلحصار، خنجان، جلگه، بغلان مرکزی و نهرین می‌سازد.
این ریاست به منظور ساخت این قطعات، به هفتاد دهقان ۱۲ کیلوگرام تخم سویابین، سه کیلوگرام تخم کنجد و چهار کیلوگرام هم تخم شرشم با مقداری کود کیمیاوی توزیع کرده است. هریک از این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها