نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در فراه افتتاح شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۲:۲۷
نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در فراه افتتاح شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاحیه نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی کشور در ولایت فراه  به‌هدف حمایت و رشد تولیدات داخلی، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، تقویت خودکفایی صنعتی و ترویج فرهنگ نمایشگاه‌ها برگزار گردید.
در این نمایشگاه، تولیدکنندگان داخلی محصولات متنوعی از جمله قالین، صنایع دستی، مواد غذایی، محصولات زراعتی، تولیدات شوینده، شرکت‌های بسته‌بندی، نوشابه‌های غیرالکولی و خدماتی را به نمایش گذاشته‌اند.
در مراسم افتتاحیه، والی فراه همراه با رؤسای ادارات صنعت و تجارت، زراعت، آبیاری و مالداری، اطلاعات و فرهنگ، کار و امور اجتماعی، شاروالی، اقتصاد، اتاق زراعت و مالداری و اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری حضور داشتند.
ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه با قدردانی از برگزاری این نمایشگاه، از تاجران خواست در بخش تولیدات داخلی تلاش بیشتری نمایند. همچنان شمس‌الحق حافظ اجمل رییس صنعت و تجارت فراه، تاجران خارج از کشور را به سرمایه‌گذاری در داخل دعوت کرد و آن را زمینه‌ساز رشد اقتصادی دانست. مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری نیز چنین برنامه‌ها را مؤثر در خودکفایی کشور خوانده و بر استندردسازی محصولات تأکید کرد.
این نمایشگاه از سوی شرکت خدمات تدویر نمایشگاه وهاج با همکاری وزارت صنعت و تجارت، ریاست صنعت و تجارت فراه و اتاق زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده و به‌مدت سه روز، از ۲۳ تا ۲۵ جدی، همه‌روزه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۵ عصر در تالار گلچین برای بازدید عموم باز است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها