نشست چگونه‌گی پروژه‌ تنظیم آب در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۷ - ۱۵:۲۵
نشست چگونه‌گی پروژه‌ تنظیم آب در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شد

۷ میزان ۱۳۹۸
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت آبیاری و مالداری در جلسه مشترکی که در دفتر بانک جهانی در کابل برگزار شده بود، اشتراک کرد.
در این جلسه نماینده‌گان بانک جهانی، وزارت زراعت آبیاری و مالداری، وزارت مالیه، اداره ملی محیط زیست و وزارت انرژی و آب اشتراک کرده بودند.
در این جلسه روی چگونه‌گی فعالیت پروژه تنظیم آب در مزرعه و آغاز پروژه جدید آبیاری در کشور، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. هم‌چنان در این نشست، برای فراهم‌آوری زمینه‌های بهتر و اجرای فعالیت‌های مقدماتی پروژه‌ی جدید، وظایف مشخصی برای اشتراک‌کننده‌گان داده شد.
باید گفت که پروژه جدید آبیاری، در شش سال آینده در هفت زون کشور فعالیت خواهد کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کشت تا برداشت نبات هنگ در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان «آماده‌سازی زمین تا برداشت حاصل نبات هنگ» برای ۲۳ تن از دهاقین ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

بازگشت به خبرها