نشست هیأت مدیره و بازدید از کارخانه زیتون شرکت وادی زراعتی ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۱:۴۱
د مدیره پلاوي ناسته او د زیتون فابریکې ارزونه؛ لوړپوړي چارواکي د ننګرهار وادي کرنیز شرکت ته ولاړل

۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت مدیره شرکت وادی زراعتی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه نوبتی خود را در دفتر این شرکت برگزار کرد و پس از آن، مقامات عالی‌رتبه از بخش‌های مختلف کارخانه زیتون شرکت بازدید نمودند.
در این نشست، مولوی عبدالقادر احمد، معین مالی وزارت مالیه، مولوی احمدالله زاهد، معین وزارت صنعت و تجارت، داکتر عبداللطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرائیوی شرکت، محمداجان راشد، رئیس امور مالی و اداری، انجنیر حکمت‌الله معروف، رئیس امور زراعتی و تخنیکی و مولوی نعمت‌الله سالک، رئیس امور تجارت و بازاریابی و شماری دیگر از مسؤولان حضور داشتند.
در جریان نشست، شرکت‌کنندگان نظرات و پیشنهادات خود را در مورد امور اداری، مالی و تخنیکی شرکت مطرح کردند و ابراز امیدواری نمودند که این راهنمایی‌ها موجب تقویت شرکت، استانداردسازی فعالیت‌های زراعتی و بهبود خدمات ارائه شده خواهد شد.
پس از نشست، هیأت عالی‌رتبه شامل مولوی صدراعظم عثمانی، مولوی عبدالقادر احمد، مولوی احمدالله زاهد، داکتر عبداللطیف نظری و مجیب‌الرحمن عمر اخوندزاده، معین وزارت آب و انرژی، از کارخانه زیتون شرکت بازدید کردند.
رئیس اجرائیوی شرکت و دیگر مسؤولان، فرآیند تولید، پروسس و بسته‌بندی روغن زیتون و تولید انواع ترشی‌های زیتون را به هیأت نشان دادند و اطلاعات مفصلی درباره تولیدات، ظرفیت‌ها و نیازهای کارخانه ارائه کردند.
به گفته مسؤولان شرکت وادی زراعتی ننگرهار، در سال جاری حدود ۲۰۰ هزار لیتر روغن زیتون خالص و باکیفیت و نزدیک به ۳۵ تن ترشی زیتون تولید و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها