میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۱۰
میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
میزان تولید کشمش در ولایت هرات، امسال نزدیک به ۱۵هزار تُن خواهد رسید. در این ولایت امسال حدود ۱۳ هزار متریک تُن کشمش سبز و دو هزار تُن کشمش «آب‌جوش» تولید خواهد شد.
امسال، از هشت‌هزار و ۷۰۰ هکتار تاک، ۱۴۰هزار متریک تُن انگور به دست آمد و این رقم، در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشت.
هرات از تولیدکننده‌گان عمده انگور و کشمش است و بزرگ‌ترین تاک‌های انگور در ولسوالی‌های انجیل، گذره، اوبه، پشتون زرغون، زنده‌جان و کرخ قرار دارد.
در حال حاضر قیمت یک کیلو کشمش در بازار هرات به ۱۵۰ افغانی می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای جلوگیری از ضایع شدن محصولات تاکستان‌های انگور و کمک به بهبود وضعیت باغداران، امسال یک هزار و چهار کشمش‌خانه‌ در ولایت هرات ساخت. این کشمش‌خانه‌ها از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ساخته شد. با ساخت این کشمش‌خانه‌ها، مجموع کشمش‌خانه‌ها در ولایت هرات به یک‌هزار و ۴۰۰ تا رسیده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۴
Background image

افزایش ۱۲ درصدی حاصلات سیب در ولایت بغلان

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات سیب در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد معلومات ریاست زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۳
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول زون شمال صلیب سرخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ مولوی حافظ محمد موسی مبین با محمد نور بیشَر مسئول کمیته صلیب سرخ در زون شمال دیدار و در مورد همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۵۰
Background image

در ولایت بلخ برای مالکان سبزخانه‌ها پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی توزیع شد

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برای شماری از مالکان سبزخانه‌ها در این ولایت پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی (چارچی درملو) توزیع کرد.
مس. . .

بازگشت به خبرها