مناطق «فلات» و «منظره‌ طبیعی شاه‌فولادی»، ساحات حفاظت شده اعلام شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۳ - ۱۹:۵۱
مناطق «فلات» و «منظره‌ طبیعی شاه‌فولادی»، ساحات حفاظت شده اعلام شدند

۲۳ عقرب ۱۳۹۸
مناطق فلات و منظره طبیعی دره شاه‌فولادی ولایت بامیان، در یک مراسم رسمی به عنوان ساحات حفاظت اعلام شد.

در مراسم معرفی این مناطق به عنوان ساحات حفاظت شده، رییس عمومی اداره ملی حفاظت از محیط زیست، فعالان محیط زیست و شمار دیگری از مسوولان محلی حضور داشتند.

عتیق‌الله عتیق معاون والی بامیان، در مراسم معرفی این منطقه، از تلاش‌های ریاست‌ زراعت بامیان، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و دیگر نهادهای مسوول، به منظور شامل‌سازی مناطق «فلات» و «منظره طبیعی» شاه‌فولادی به ساحات حفاظت شده ابراز قدردانی کرده گفت که بامیان از ولایات مرزی و تجارتی نیست، اما از ولایات مهم برای گردشگری است. او گفت که گردشگری و صنایع دستی، دو منبع مهم عایداتی این ولایت به شمار می‌رود. آقای عتیق از نهادهای مسوول خواست تا در تقویت گردشگری و صنایع دستی در بامیان تلاش‌ها و همکاری‌های بیشتری داشته باشند.

معاون والی بامیان تاکید کرد برای این که اقتصاد بامیان بیشتر بهبود یابد، ساحات حفاظت شده‌‌ی بندامیر، فلات بامیان و منظره طبیعی شاه‌فولادی شامل واحدهای بودجوی مستقل شوند. او گفت این اقدام منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت منابع عایداتی باشندگان محل می‌شود.

در همین‌حال، شاه‌زمان میوندی رییس اداره ملی حفاظت محیط زیست، می‌گوید مناطقی که به عنوان ساحات حفاظت شده اعلام شده، به‌دلیل داشتن حیوانات و نباتات متنوع، مناظر زیبا و بکر طبیعی، از همیت بالایی برخوردارند و می‌توانند از منابع مهم عایداتی باشند. آقای میوندی از باشندگان محل، اعضای جامعه مدنی، روحانیون و رسانه‌ها خواست تا در حفاظت از این ساحات بیشتر توجه کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS