ملاقات وزیر زراعت با والی قندهار: صحبت در مورد انکشاف زراعت و حمایت از سرمایه‌گذاری در قندهار

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱ - ۱۵:۲۶
ملاقات وزیر زراعت با والی قندهار: صحبت در مورد انکشاف زراعت و حمایت از سرمایه‌گذاری در قندهار

۱ جدی ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حیات‌الله حیات والی قندهار دیدار کرد.
آنان در این دیدار در مورد انکشاف زراعت و حمایت از سرمایه‌گذاری در قندهار سخن گفتند.
ایجاد سردخانه‌ها، ایجاد مرکز «فوموگیشن» یا تدخین محصولات صادراتی، سرمایه‌گذاری در بخش مرغداری، استفاده از زمین‌های فارم «ترنک» برای سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی، فعال‌سازی دوباره سردخانه‌ی ۵۰۰۰ متریک تنی که قبلا در قندهار ساخته شده بود، از محورهای صحبت والی قندهار در این دیدار بود.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، در این دیدار به والی قندهار گفت که امسال در ولایت قندهار مرکز تدخین یا «فوموگیشن» برای محصولات زراعتی می‌سازیم، کشمش‌خانه را برای باغداران ایجاد می‌کنیم و نیز شش فارم بزرگ مرغداری در قندهار می‌سازیم.
وزیر زراعت گفت که وزارت آماده است در بخش ایجاد سردخانه‌ها دیزاین سردخانه‌های ۵۰۰ متریک تنی را در اختیار سکتور خصوصی قرار دهد و نیز در بخش تخنیکی با آنان همکاری کند.

آقای درانی گفت، در صورتی که سکتور خصوصی طرح قناعت‌بخش پیشکش نماید، این وزارت حاضر است که زمین‌های مربوط این وزارت را در تفاهم با وزارت شهرسازی و اراضی در خدمت آنان قرار می‌دهد.

همکاری تخنیکی برای ایجاد کشتارگاه‌های مرغ در قندهار، بخش دیگر سخنان وزیر زراعت در این دیدار بود.

آقای درانی به سکتور خصوصی وعده سپرد که در صورت پیش‌کش کردن طرح‌های قناعت‌دهنده که سبب کاهش واردات محصولات خارجی شود، آماده است که همکاری‌های همه‌جانبه را با آنان انجام دهد.

والی قندهار از حمایت همه‌جانبه وزیر زراعت ابراز قدردانی کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها