معرفی رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۰:۴۹
معرفی رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت

مولوی ندامحمد عابد به‌عنوان رئیس جدید ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، طی مراسمی با حضور مقامات و کارمندان این وزارت، توسط ملا آغاجان حاجی سالم، معین مالی و اداری وزارت زراعت، معرفی گردید.
پیش از این مولوی محب الله مسوولیت ریاست عمومی عشر و زکات را به عهده داشت که موصوف در بست دو به حیث رییس زکات تعیین گردید.
در این مراسم، مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، مولوی حسین احمد خورشید رئیس دفتر، مولوی مفتاح‌الدین متقی رئیس دعوت و ارشاد و مولوی برهان‌الدین رئیس قبلی ریاست عشر  نیز حضور داشتند.
در آغاز مراسم، متن تقرر مولوی ندامحمد عابد توسط رئیس دفتر وزارت زراعت قرائت شد. سپس معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سخنرانی خود، بر اهمیت جمع‌آوری عشر و زکات به‌عنوان یک مسؤولیت اسلامی تأکید کرد. وی از کارمندان خواست با امانت‌داری و اشتیاق، وظایف خود را انجام دهند و خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی افزود: "ایجاد نظام اسلامی با قربانی هزاران مجاهد به دست آمده است. اکنون که مسؤولیت حکومت‌داری به عهده ماست، باید با تمام توان به مردم خدمت کنیم و رضایت الله‌"ج" و روح شهدا را حاصل کنیم."
در پایان، رئیس جدید ریاست عشر و زکات با همراهی مقامات و حاضران به دفتر کار خود هدایت شده و به کارمندان معرفی گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز تطبیق قطعات نمایشی شالی در ولسوالی بهارک ولایت تخار

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی بهارک ولایت تخار، از آغاز تطبیق عملی قطعات نمایشی شالی در قریه خوستی‌های این ولسوالی خبر داد.
این برنامه که با هدف ترویج کشت شالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ده ولسوالی این ولایت خبر داد.
این سروی از تاریخ ۱۳ جوزا سال روان از سوی کارمندان مدیریت عمومی حفاظت. . .

BACK TO NEWS