مرکز جمع‌آوری شیر ولسوالی موسهی تا پایان امسال آماده می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۵:۳۲
مرکز جمع‌آوری شیر ولسوالی موسهی تا پایان امسال آماده می‌شود

۴ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، از پیش‌رفت ۵۰ درصدی کار ساخت مرکز جمع‌آوری شیر در ولسوالی موسهی ولایت کابل خبر می‌دهد و می‌گوید که قرار است تا اخیر سال مالی، کار ساخت این مرکز به پایان برسد.
برای ساخت این مرکز دو میلیون و ۴۷۸ هزار و ۲۵۵ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت هزینه در نظر گرفته شده است.
این مرکز با ظرفیت جمع‌آوری دو هزار تا دوهزار و ۵۰۰ لیتر شیر در روز، در حال ساخت است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS