محصول زعفران دربادغیس ۵۸ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۲۶ - ۱۵:۸
 محصول زعفران دربادغیس ۵۸ درصد افزایش یافته است

۲۶قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از افزایش ۵۸ درصدی محصولات زعفران در این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که در سال جاری به مساحت ۵۲.۴ جریب زمین در ولایت زعفران کشت شده بود و محاسبات و نمونه‌گیری‌ها از این مزارع نشان می‌دهد که در ولایت بادغیس نزدیک به ۵۷ کیلوگرام زعفران تولید می‌شود و این رقم در مقایسه با سال گذشته، ۵۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
براساس این محاسبات، زمین‌های زراعتی بادغیس در سال اول، در هر جریب ۲۰۰ گرام، در سال دوم ۹۰۰ گرام و در سال سوم ۱.۲ کیلوگرام زعفران حاصل می‌دهد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۰
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در روسیه

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با تاجران افغان در مسکو برای گسترش سرمایه‌گذاری

 ۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در سفارت افغانستان در شهر مسکو با شماری از تاجران. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۱
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سردخانه ۱۰۰ تُنی در ولایت فاریاب

پروژه اعمار سردخانه معیاری ذخیره‌سازی میوه‌جات به ظرفیت ۱۰۰ تُن از بودجه انکشافی ریاست زیربناهای زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در شهر میمنه ولایت فاریاب به‌گونه کامل تکمیل و آماده. . .

بازگشت به خبرها