صحبت وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در کشور؛ گفت‌وگو بر محور تطبیق بهتر پروژه‌های تحت تمویل بانک جهانی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۶ - ۱۶:۳۲
صحبت وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در کشور؛ گفت‌وگو بر محور تطبیق بهتر پروژه‌های تحت تمویل بانک جهانی

 

۲۶ قوس ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از طریق ویدیوکنفرانس با مسوولان بانک جهارنی درباره موضوعات مختلف میان دو نهاد گفت‌وگو کرد.
آقای احدی ضمن تشکر از بانک جهانی به خاطر تمویل پروژه‌ها در بخش زراعت، مشخصاً درباره تسهیل پروسه‌های تدارکاتی و تطبیق به موقع پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی EATS صحبت کرد.
در این ویدیوکنفرانس، هما زاهرا فتوحی، مسوول عملیاتی و سایر مسوولان بانک جهانی حضور داشتند. آقای احدی در این گفت‌وگوی ویدیویی از مسوولان بانک جهانی خواهان تطبیق به موقع، بهبود ارایه خدمات و تسریع پروسه‌های تدارکاتی پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی شد.
مسوولان بانک جهانی در این گفت‌وگو تعهد سپردند که وزارت زراعت را در بخش‌های مختلف، به ویژه تطبیق پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی همکاری می‌کنند.
هما زاهرا فتوحی، مسوول عملیاتی بانک جهانی در کشور با تشکر از وزیر زراعت، تعهد سپرد که وزارت زراعت را با هم‌آهنگی‌های بیش‌تر، همکاری می‌کند.
او در عین حال افزود در سال ۲۰۲۱ بیش‌ترین تلاش صورت می‌گیرد تا کار پروژه‌ی "امید" آغاز شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها