سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ: ۱۴۵ کشمش‌خانه به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۶:۳۳
بلخ ته دکرنې وزير سفر: ۱۴۵مميزخونې ګټې اخيستنې ته وسپارل شول

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در کنار افتتاح برخی از پروژه‌های دیگر زراعتی، ۱۴۵ کشمش‌خانه را در ولایت بلخ به بهره‌برداری سپرد.
این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، مارمل، چهاربولک، چمتال، دولت‌آباد، کشنده، بلخ، ‌کلدار و شورتپه ساخته شده است. هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش در یک نوبت دارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت ۱۴۵ کشمش‌خانه‌ی یادشده ۶۰ میلیون و هشت هزار و ۲۵۰ افغانی می‌شود.
این کشمش‌خانه‌ها برای باغداران ساخته شده و وزارت زراعت ۹۰ درصد هزینه‌ی آن را پرداخته است. مستفیدشونده‌گان تنها ۱۰ درصد هزینه را متقبل شده‌اند.
هدف از ساخت این کشمش‌خانه‌ها، زمینه‌سازی برای رشد اقتصاد باغداران و جلوگیری از فاسد شدن و یا فروش انگور به بهای اندک است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS