سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت سرپل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۱:۵۱
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر سرپل ولایت ته سفر وکړ

 

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت سرپل با مولوی محمد ظریف مظفر والی سرپل، قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت سرپل، رئیس زراعت جوزجان، شماری از مسئولان محلی فاریاب و بزرگان منطقه دیدار کرد.
در این نشست، روی مشکلات مردم، از جمله تصفیه و  جلوگیری از عضب زمین، مدیریت منابع آب و چالش‌های زراعتی و مالداری بحث شد. وزیر زراعت تأکید کرد که همکاری میان نهادهای محلی و بزرگان محلی می‌تواند به بهبود خدمات زراعتی کمک کند.
وزیر زراعت به منظور بررسی وضعیت کانال قوش‌تپه  به ولایت‌های شمال کشور سفر کرده که پیش از این از ولایت های بلخ، جوزجان و فاریاب که در مسیر کانال قوش تپه قرار دارند نیر بازدید به عمل آورده و از تلاش‌های حکومت برای رفع مشکلات زراعتی در آن  مناطق خبر داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۲۰:۱
Background image

سفر هیئت امارت اسلامی افغانستان برای اشتراک در کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه

 

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان وزارت های اقتصاد، صنعت و تجارت، اتاق تجارت و شماری از تجار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۶:۵
Background image

تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین برای ۶۰ دهقان در ولایت تخار

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به همکاری دفتر سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO)، برنامه‌ی تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین (سویا) را در میان ۶۰ تن از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۵۲
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

٢٦ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بغلان سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS