سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت سرپل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۱:۵۱
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر سرپل ولایت ته سفر وکړ

 

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت سرپل با مولوی محمد ظریف مظفر والی سرپل، قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت سرپل، رئیس زراعت جوزجان، شماری از مسئولان محلی فاریاب و بزرگان منطقه دیدار کرد.
در این نشست، روی مشکلات مردم، از جمله تصفیه و  جلوگیری از عضب زمین، مدیریت منابع آب و چالش‌های زراعتی و مالداری بحث شد. وزیر زراعت تأکید کرد که همکاری میان نهادهای محلی و بزرگان محلی می‌تواند به بهبود خدمات زراعتی کمک کند.
وزیر زراعت به منظور بررسی وضعیت کانال قوش‌تپه  به ولایت‌های شمال کشور سفر کرده که پیش از این از ولایت های بلخ، جوزجان و فاریاب که در مسیر کانال قوش تپه قرار دارند نیر بازدید به عمل آورده و از تلاش‌های حکومت برای رفع مشکلات زراعتی در آن  مناطق خبر داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها