سفر ه‍یئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۲۲
سفر ه‍یئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت سرپرستی مولوی ضیا‌ء الدین واقف رئیس مالی و حسابی جهت بررسی امورات کاری بخش‌های مختلف ریاست زراعت جوزجان به آن ولایت به جوزجان سفر نمودند.
ه‍ییت متذکره در نخست با مولوی مولوی نورالدین  عمیر معاون و سرپرست مقام ولایت جوزجان دیدار نموده و هدف سفرشان را به  معاون والی جوزجان توضیح داده خواستار همکاری‌شان شدند.
بعدا هیئت موصوف با حضور داشت قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان کارکردها و گزارش های بخش‌های عشر و زکات، مالی و حسابی، جنسی، اجاره دهی و سایر بخش‌ها را استماع نموده، در قسمت حل مشکلات و چالش‌های موجود در ریاست زراعت جوزجان  تعهد هر نوع همکاری را سپردند.
در همین حال  قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان  تشریف آوری هیئت با صلاحیت وزارت زراعت را به ولایت جوزجان خیرمقدم گفته افزود « کارمندان ریاست زراعت این ولایت شبانه روزی تلاش می‌نمایند که به مردم خدمت صادقانه نمایند و  کارهای این اداره مطابق پالیسی رهبری کشور پیش برده می‌شود".

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

ایجاد ۱۱۱ قطعه نمایشی سبزیجات در ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از ایجاد ۱۱۱ قطعه نمایشی سبزیجات در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های ده‌گانه این ولایت خبر داد.
این برنامه به هدف بلند بردن سطح. . .

BACK TO NEWS