سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
د مالوچو د بیو راټیټېدو او د بزګرانو د زیانونو د لاملونو د څېړلو په پار بلخ ولایت ته دکرنې وزارت د پلاوي سفر

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیئت از کارمندان آن ریاست، به ولایت‌های  بلخ سفر کرده است.
این هیئت در جریان سفر خود به ولایت بلخ، ابتدا با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت دیدار کرده و موضوع را با آنان در میان گذاشته است. در این دیدار، هماهنگی لازم برای گفت‌وگو با ارگان‌های ذی‌ربط و دهاقین روی دست گرفته شد.
سپس هیئت به ولسوالی‌های بلخ و چمتال سفر نموده و با شماری از دهاقین این مناطق دیدار کرد. در این دیدارها، در مورد وضعیت تولید، عواید، مصارف و مشکلات زراعت پخته گفتگو صورت گرفت و عوامل احتمالی کاهش نرخ آن مورد بررسی قرار گرفت.
همچنان، هیئت از مراکز پروسس پخته که به خریداری و جمع‌آوری محصول از دهاقین می‌پردازند، بازدید کرده و در خصوص مراحل پروسس و دلایل پایین آمدن نرخ پخته با مسئولان آن مراکز بحث و تبادل نظر نمود.
در پایان، هیئت با مسئولان اتاق صنایع و معادن ولایت بلخ دیدار کرده و ضمن بررسی دلایل کاهش نرخ پخته، روی راه‌حل‌های عملی برای جلوگیری از زیان دهاقین گفتگو کرد.ش

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها