سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۵۲
سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

٢٦ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بغلان سفر نمود.
در چارچوب وظایف کمیته هماهنگی مرکزی خریداری گندم، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، به هدف بررسی نرخ‌ها، حصول اطمینان از شفافیت در روند تطبیق طرزالعمل، هماهنگی میان مرکز و ولایات، ترتیب اسناد مالی و انتقال مبالغ به فروشندگان، به ولایت بغلان رفته و در جلسه‌ای مشترک با مولوى عبدالکريم حذيفه ریيس زراعت و مولوى شاه محمد ترابى آمر امور زراعتى این ولایت اشتراک نمود.
این جلسه با حضور هیئت نرخ‌گیری و مسٶلين ریاست زراعت ولایت بغلان، برگزار گردید. در این دیدار، ریاست زراعت بغلان اطمینان داد که روند خریداری گندم مازاد مطابق طرزالعمل تصویب‌شده اجرا خواهد شد و این ریاست همکاری همه‌جانبه در زمینه طی مراحل اسناد مالی و تادیات با فروشندگان خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها