ساخت ۴۱۰ گل‌خانه و ۲۳۰ باغچه خانه‌گی در ننگرهار از طریق یک پروژه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۶:۱۸
ساخت ۴۱۰ گل‌خانه و ۲۳۰ باغچه خانه‌گی در ننگرهار از طریق یک پروژه

۱۲ حوت ۱۳۹۹
پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی «CBARD» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سه سال اخیر ۴۱۰ گل‌خانه بزرگ‌ و کوچک و هم‌چنین ۲۳۰ باغچه خانه‌گی را در ولایت ننگرهار ساخته است.
این فعالیت‌ها که شامل ساخت ۱۸۰ گل‌خانه بزرگ، ۲۳۰ گل‌خانه کوچک و  ۲۳۰ باغچه خانه‌گی می‌شود، از سال ۲۰۱۸ به این سو در ولسوالی‌های خوگیانی، چپرهار، رودات، کوت، اچین و شیرزاد ولایت ننگرهار عملی شده و از آن ۶۴۰ خانواده به صورت مستقیم بهره‌ می‌گیرند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
Background image

تلاش‌ها جهت حفاظت از پرندگان کمیاب در بدخشان

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، به هدف حفاظت از پرندگان کمیاب و جلوگیری از شکار حیات وحش، ۹ میل اسلحه چره‌ای را در ولسوالی کشم ضبط کرده است.
سید انعام‌الله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۰:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۶۵۰ دهقان و خانواده زراعتی در هلمند

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در ولسوالی‌های بغنی و موسی‌قلعه ولایت هلمند، به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری مؤسسات همکار، برای ۱۶۵۰ دهقان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

BACK TO NEWS