ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۷
ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، امسال یک‌هزار و ۹۶۷ جریب باغ جدید میوه را در ولایت بغلان ساخته است.
این باغ‌ها که شامل درختان بادام، زردآلو، سیب، آلو، ناک، شفتالو، املوک، گیلاس، انگور و چهارمغز، انار، توت و انگور نمایشی می‌شود، در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، خنجان، پلخمری، تاله‌وبرفک، نهرین، برکه، جلگه، بنو، ده‌صلاح، پل‌حصار، خوست، فرنگ و گذرگاه نور ساخته شده است.
هر جریب از این باغ‌ها پنج هزار و ۱۶۰ افغانی هزینه برداشته و با ۵۰ درصد سب‌سایدی توسط وزارت زراعت برای باغداران ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها