ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۷
ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، امسال یک‌هزار و ۹۶۷ جریب باغ جدید میوه را در ولایت بغلان ساخته است.
این باغ‌ها که شامل درختان بادام، زردآلو، سیب، آلو، ناک، شفتالو، املوک، گیلاس، انگور و چهارمغز، انار، توت و انگور نمایشی می‌شود، در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، خنجان، پلخمری، تاله‌وبرفک، نهرین، برکه، جلگه، بنو، ده‌صلاح، پل‌حصار، خوست، فرنگ و گذرگاه نور ساخته شده است.
هر جریب از این باغ‌ها پنج هزار و ۱۶۰ افغانی هزینه برداشته و با ۵۰ درصد سب‌سایدی توسط وزارت زراعت برای باغداران ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۷
Background image

توزیع مرغ‌های تخم‌گذار برای ۷۶ خانواده نیازمند در بلخ به منظور تقویت عواید خانواده‌ها و امنیت غذایی

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و تقویت امنیت غذایی، برای ۷۶ خانواده نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ مرغ‌های تخم‌گذار توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل زراعتی برای دهاقین در بغلان

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه وطن و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کودهای زراعتی و وسایل مورد نیاز. . .

بازگشت به خبرها