ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۷
ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، امسال یک‌هزار و ۹۶۷ جریب باغ جدید میوه را در ولایت بغلان ساخته است.
این باغ‌ها که شامل درختان بادام، زردآلو، سیب، آلو، ناک، شفتالو، املوک، گیلاس، انگور و چهارمغز، انار، توت و انگور نمایشی می‌شود، در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، خنجان، پلخمری، تاله‌وبرفک، نهرین، برکه، جلگه، بنو، ده‌صلاح، پل‌حصار، خوست، فرنگ و گذرگاه نور ساخته شده است.
هر جریب از این باغ‌ها پنج هزار و ۱۶۰ افغانی هزینه برداشته و با ۵۰ درصد سب‌سایدی توسط وزارت زراعت برای باغداران ساخته شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS