ریاست زراعت هلمند: سال آینده کم‌وبیش یک میلیون نهال آماده‌ی توزیع می‌شود

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۴:۲۱
د هلمند د کرنې ریاست: راتلونکی کال څه باندې یومیلیون مېوه لرونکي او بې مېوې نیالګي وېش ته چمتو کیږي

۱۶ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید، به خاطر توسعه‌ی باغداری و حمایت از باغداران، همین حالا در قوریه‌های این ولایت، روی آماده‌سازی بیش از میلیون نهال میوه‌دار و بی‌میوه کار جریان دارد و قرار است که در سال آینده، برای توزیع آماده و در اختیار باغداران و زمین‌داران قرار داده شود.
زلمی الکو، رییس زراعت ولایت هلمند می‌گوید که در این قوریه‌ها ۲۰۰ هزار قلمه‌ی گل گلاب، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی زیتون، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی انگور، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی انار، ۵۰ قلمه‌ی انجیر، پرورش می‌یابند و هم‌چنان ۱۰ کیلو تخم سرو، ۱۰ کیلو تخم مورفان، ۲۰ کیلو تخم ناجو آماده می‌شود و نیز در ۲۰ جریب زمین کشت نهالک‌های میوه‌ای به سرعت جریان دارد تا در آینده باغداران و زمین‌داران این ولایت آن را در اختیار داشته باشند.
به گفته‌ی آقای الکو، ریاست زراعت هلمند در این اواخر روی انواع درختان میوه‌دار و زینتی تحقیق کرده است که با دریافت نتایج خوب، حالا تلاش می‌کند که در قوریه‌ها و نرسری‌ها این درختان را بیش‌تر پرورش بدهد و در اختیار باغداران و زمین‌داران هلمندی قرار بدهد.
زلمی الکو می‌گوید که اداره‌ی او برنامه دارد تا با افزایش پرورش و ترویج نهال‌های ارزشمند و جدیدی که با خاک و هوای هلمند تطابق دارند، فرصت‌های کاری بیش‌تر را برای باغداران و زمین‌داران و سایر باشنده‌گان هلمند فراهم کند و از این طریق درآمد آنان را افزایش دهد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها