رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۶ - ۱۵:۲۲
رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد


۲۶قوس ۱۳۹۹
ریاست اقتصاد خانواده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ امریکا،USAID ، و وزرات زنان، طی برنامه‌ی از رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی زنان، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری رونمایی کرد.
در این رهنمود نحوه‌ی ثبت و راجستر نهادهای خورد و کوچک تجارتی محصولات زراعتی که توسط بانوان راه‌اندازی می‌شود شرح داده شده تا بانوان بتوانند براساس آن تجارت خود را به پیش ببرند.
در مراسم رونمایی این رهنمود، نذیره رحمان معین تخنیکی وزارت امور زنان گفت: «بیشتر از یک‌سال می‌شود که وزارت زراعت به همکاری موسسهUSAID و وزارت زنان و هم‌چنان دیگر نهادهای همکار بالای یک رهنمودی که بانوان بتوانند تجارت خورد و کلانی را که راه‌اندازی می‌کنند ثبت و راجستر کنند. این رهنمود در توانمندسازی زنان بسیار کمک می‌کند تا فعالیت‌های‌شان را آغاز کنند و مطابق درخواست بازار بهترین محصولات را وارد کنند و حتا محصولات خود را در بازارهای جهانی نیز به نمایش بگذارند.»
عبدالناصر معاون برنامهRADP-East مربوط به اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا نیز در این مراسم رونمایی گفت: «امروز از این رهنمود به هدف سهم‌گیری بیشتر زنان در تجارت و هم‌چنان توانمندسازی بانوان این برنامه را راه‌اندازی کردیم. در آینده تصمیم داریم که آموزگارانی را موظف بکنیم تا به ولسوالی‌ها و ولایت‌های کشور بروند و به بانوان کشور تهیه محصولات را به شکل معیاری آموزش بدهند.»

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها