رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
د نورستان دکرنې رییس د ډنمارک د کډوالو شورا له چارواکو سره وکتل

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست، مسئولان این شورا در مورد فعالیت‌های جاری، برنامه‌های آینده و مشکلات موجود در ولایت نورستان، معلومات همه‌جانبه ارائه کردند. همچنان، پلان‌های خود را در زمینه تأثیرگذاری پروژه‌ها، آغاز برنامه‌های جدید بر اساس نیازهای مردم، و گسترش خدمات در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری شریک ساختند.
رئیس زراعت نورستان از تلاش‌ها و فعالیت‌های این شورا قدردانی کرده و اطمینان داد که در راستای حل مشکلات موجود، همکاری همه‌جانبه با این شورا خواهد داشت. وی همچنان خواستار گسترش بیشتر پروژه‌های این نهاد شد تا به مشکلات دهاقین به‌گونه مؤثر رسیدگی صورت گیرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها