دیدار وزیر زراعت با وزیر دولت در امور خارجه هند
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفر رسمی خود به جمهوری هند، با پبیترا مارگریتا، وزیر دولت در امور خارجه و صنایع نساجی هند، دیدار و پیرامون گسترش همکاریهای دوجانبه در بخشهای زراعت، مالداری و تجارت گفتوگو کرد.
در این دیدار، دو طرف بر تقویت روابط دوستانه میان افغانستان و هند، توسعه همکاریهای زراعتی و مالداری، تبادل تجارب، پیشرفتهای بخش زراعت و گسترش همکاریهای اقتصادی تأکید کردند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت کشور با اشاره به ظرفیتهای گسترده افغانستان در بخش زراعت و مالداری، اظهار داشت که افغانستان آماده است محصولات زراعتی و حیوانی مورد نیاز هند را تأمین و به آن کشور صادر کند. وی همچنین بر اهمیت تسهیل رفتوآمد تاجران میان دو کشور تأکید کرده و خواستار فراهمسازی زمینههای بیشتر برای توسعه تجارت و افزایش مبادلات تجاری شد.
پبیترا مارگریتا وزیر دولت در امر خارجه جمهوری هند نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، بر تداوم همکاریهای هند در بخشهای مختلف با هیئت امارت اسلامی افغانستان اطمینان داده و بر اهمیت گسترش روابط دوجانبه تأکید کرد.
