دیدار وزیر زراعت با معینان وزارت ترانسپورت و هوانوردی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۸ - ۱۰:۱۰
دیدار وزیر زراعت با معینان وزارت ترانسپورت و هوانوردی 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حافظ انجنیر صدیق الله عابد معین مالی و اداری و مولوی عبدالسلام حیدری معین ترانسپورت جاده وزارت ترانسپورت و هوانوردی ملکی دیدار کرد.
در این دیدار مسوولان وزارت ترانسپورت طرح شان را مبنی بر ساخت ایستگاه‌ها برای موتر‌های کوچک و بزرگ در ولایت‌های مختلف کشور با وزیر زراعت شریک ساخته و خواستار همکاری وزارت زراعت در فراهم سازی زمین مورد نیاز برای ایستگاه شدند.
در همین حال مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری اطمینان همکاری همه جانبه را از سوی وزارت زراعت برای معینان وزارت ترانسپورت سپرده و از آنها خواست که مکان‌های که می‌خواهند در آن ایستگاه بسازند را مشخص نمایند تا تثبیت گردد که آن زمین آن مکان شخصی است و یا امارتی و پس از آن اقدامات لازم مطابق به هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان از سوی وزارت زراعت انجام شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها