دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۱۶:۲۰
دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

۲۷ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با انوبا سود«Anubha sood» رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان «UNODC» دیدار کرد. در این دیدار، دو طرف  درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل و کاهش کشت کوکنار صحبت کردند.
انوبا سود، رییس اداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان، درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های‌شان به وزیر زراعت معلومات داد.
خانم سود گفت: «در بخش زراعت و معیشت بدیل کار می‌کنیم و هم‌آهنگی با شماری از اداره‌ها داریم، هم‌چنان پلان داریم در بخش زنجیره‌های ارزشی زراعتی کار کنیم و این فرصت را به دهقانان بدهیم تا پروژه‌های‌مان را به خواست دهقانان برنامه‌ریزی و پروژ‌ه‌های‌مان را بر آن اساس، تطبیق کنیم و هم‌چنان در بخش ظرفیت‌سازی کار کنیم.»
رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان هم‌چنان گفت که یک پروژه‌ی جدید را در بخش زراعت در چوکات وزارت زراعت راه‌اندازی می‌کنند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری سپس گفت: «در بخش معیشت بدیل، از سوی اداره‌ی انکشافی ملل متحد پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی، «CBARD» در وزارت زراعت کار می‌کند و هم‌چنان در این بخش، فعالیت‌های دیگری نیز داریم، نیاز است که تمامی پروژه‌های این بخش، تحت یک چتر فعالیت کنند.»
آقای احدی از رییساداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان خواست که یک گزارش از فعالیت‌های چهار ساله‌ی‌شان را ترتیب و به وی ارایه کنند تا مؤثریت کارهای آینده بهتر شود.
در این ملاقات، شیر شاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت نیز حضور داشت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۰:۵۳
Background image

احداث ۵۵ باب گلخانه در ولایت تخار به منظور تقویت زراعت و امنیت غذایی

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با هماهنگی و همکاری مالی دفتر میشن‌است، پروژه احداث ۵۵ باب گلخانه (گرین‌هاوس) را در چهار ولسوالی این ولایت با موفقیت به انجام. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۴۹
Background image

تکمیل سروی و شناسایی دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه در ولسوالی بهارک

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند سروی و انتخاب دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه، از سوی دفتر میشن ایست با هماهنگی ریاست زراعت ولایت بدخشان در ولسوالی بهارک تکمیل گردید.. . .

بازگشت به خبرها