دیدار وزیر زراعت با سفیر پاکستان در کابل: گفت‌وگو روی بهبود وضعیت تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۶:۳۴
دیدار وزیر زراعت با سفیر پاکستان در کابل: گفت‌وگو روی بهبود وضعیت تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور

۷ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با منصور احمد خان، سفیر جمهوری اسلامی پاکستان مقیم کابل دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور صحبت کردند.
آقای احدی در این دیدار، افزون بر تأکید روی بهبود روابط تجارت محصولات زراعتی، به ویژه در فصل میوه تأکید کرد و گفت که مرزهای دو کشور باید در فصل میوه و دیگر تولیدات زراعتی باید باز باشد.
وزیر زراعت گفت که گاه‌گاه میان در تجارت محصولات زراعتی با پاکستان مشکلاتی ایجاد می‌شود و باید روی این موضوعات صحبت و مشکلات به صورت دوجانبه حل شود.
هم‌چنان در این نشست، آقای احدی گفت که باید تعرفه‌های گمرکی به صورت فصلی تغییر نکند و دو طرف تعامل بیش‌تر داشته باشد، زیرا این دو کشور، بازارهای تولیدات یک‌دیگر را شکل می‌دهند.
در این دیدار، در بخش تجارت محصولات زراعتی با سفیر پاکستان موافقت شد که موضوعات و مشکلات مشخص و هیأتی برای حل آن، تعیین شود تا در فصل‌های مختلف زراعتی، تعرفه‌های گمرکی تغییر نکند.
سفیر پاکستان در این دیدار ابراز خوش‌بینی کرد که روابط تجارتی میان دو کشور بهبود و گسترش یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS