دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۸
دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

۶ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان ملاقات کرد. در این دیدار، آنان درباره‌ی هم‌آهنگی‌ها برای رسیده‌گی به آسیب‌دیده‌گان ناشی از خشک‌سالی، ‌از جمله توزیع گندم و دیگر مواد خوراکی به نیازمندان، صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت که سال ۱۴۰۰، خشک‌سالی است و باید به نیازمندان و زیان‌دیده‌گان مواد خوراکی و مورد نیازشان کمک شود، زیرا مردم توان تحمل این مشکل را ندارند. آقای احدی هم‌چنین گفت: «کوشش ما نیز همین است که در این راستا برنامه‌ها و پلان‌های خودمان را تقویت کنیم و از شما می‌خواهیم تمرکز بیش‌تر به این مورد کنید و در بخش رسیده‌گی به نیازمندان تلاش‌های‌تان را بیش‌تر بسازید.»
سپس مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان گفت که خشک‌سالی رخ داده است و نهاد آنان تلاش می‌کند به این موارد رسیده‌گی کند، بودجه‌اش را بیش‌تر می‌سازد و کاملاً در جریان اوضاع قرار دارد.
خانم الن افزود که از ماه مارچ ۲۰۲۱ به پنج میلیون نفر کمک‌رسانی را آغاز می‌کنیم و در این راستا تعهدمان را اعلام می‌کنیم.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها