دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۸
دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

۶ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان ملاقات کرد. در این دیدار، آنان درباره‌ی هم‌آهنگی‌ها برای رسیده‌گی به آسیب‌دیده‌گان ناشی از خشک‌سالی، ‌از جمله توزیع گندم و دیگر مواد خوراکی به نیازمندان، صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت که سال ۱۴۰۰، خشک‌سالی است و باید به نیازمندان و زیان‌دیده‌گان مواد خوراکی و مورد نیازشان کمک شود، زیرا مردم توان تحمل این مشکل را ندارند. آقای احدی هم‌چنین گفت: «کوشش ما نیز همین است که در این راستا برنامه‌ها و پلان‌های خودمان را تقویت کنیم و از شما می‌خواهیم تمرکز بیش‌تر به این مورد کنید و در بخش رسیده‌گی به نیازمندان تلاش‌های‌تان را بیش‌تر بسازید.»
سپس مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان گفت که خشک‌سالی رخ داده است و نهاد آنان تلاش می‌کند به این موارد رسیده‌گی کند، بودجه‌اش را بیش‌تر می‌سازد و کاملاً در جریان اوضاع قرار دارد.
خانم الن افزود که از ماه مارچ ۲۰۲۱ به پنج میلیون نفر کمک‌رسانی را آغاز می‌کنیم و در این راستا تعهدمان را اعلام می‌کنیم.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها