دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۴۴
دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

۱۱ حوت ۱۳۹۹
 داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاه‌زمان میوندی رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره تقویت هم‌آهنگی‌ها در کمپین نهال‌شانی صحبت کردند.
رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست ضمن تشکر از فعالیت‌های وزارت زراعت، گفت که قرار است در تاریخ معینی، کمپین نهال‌شانی برگزار شود. آقای میوندی از وزارت زراعت خواست که در صورت داشتن نهال، به بخش‌های مختلف و دارای نیاز، نهال توزیع کند.
در این دیدار داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت از آماده‌گی‌های وزارت زراعت برای تهیه، تولید و توزیع نهال برای ادارات، سازمان‌ها و مردم در کشور خبر داد و گفت که این کمپین با توزیع نهال‌ها به اساس شرایط اقلیمی، از ولایت‌های گرم‌سیر شروع شده و در ولایت‌های سردسیر هم در روزهای آینده آغاز می‌یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS