دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اجرایی بنیاد آغاخان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۹:۵۰
345

۲۵ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با داکتر نجم‌الدین نجم، رئیس اجرایی و هماهنگ‌کننده شبکه انکشافی آغاخان، و عبدالضیاء نوری، معاون اجرایی این نهاد، دیدار کرد.
در این دیدار، دو طرف پیرامون فعالیت‌های شبکه انکشافی آغاخان در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری گفت‌وگو نمودند. رئیس اجرایی این شبکه گفت که آنان در ولایت‌های مختلف افغانستان در زمینه انکشاف زراعت، مالداری، مصوونیت غذایی، احیا و حفاظت آثار تاریخی، صحت، مخابرات و امور خیریه فعالیت دارند و تلاش می‌شود این خدمات در آینده گسترش یابد.
در پایان، معین زراعت و مالداری از خدمات شبکه انکشافی آغاخان در بخش‌های مختلف کشور قدردانی کرد و بر حفظ موثریت، شفافیت و کیفیت در فعالیت‌های آنان تأکید ورزید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
Background image

توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها