دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در کشور گفت‌وگو کرد.
در این نشست، وضعیت فارم‌های تولید نهال در ولایت‌های بدخشان، تخار، کاپیسا، پکتیکا، کابل، فاریاب و غزنی بررسی شد. این فارم‌ها تحت پوشش دفتر کمیته ناروی فعالیت داشته و تاکنون ۱۲۵ هزار و ۵۹۷ اصله نهال مثمر و غیرمثمر برای توزیع آماده گردیده که در فصل مناسب به متقاضیان سپرده خواهد شد.
رئیس عمومی منابع طبیعی ضمن قدردانی از همکاری‌های دفتر کمیته ناروی، بر گسترش همکاری‌ها، افزایش تولید نهال و سرمایه‌گذاری بیشتر در راستای احیای فارم‌ها و توسعه سرسبزی کشور تأکید کرد.
ریاست عمومی منابع طبیعی، با توجه به تهدیدات ناشی از تغییرات اقلیمی و چالش‌های محیط زیستی، اجرای این برنامه‌ها را گامی مهم در مدیریت پایدار منابع طبیعی و گسترش فضای سبز در سطح کشور دانست.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها