دیدار رئیس زراعت ولایت بغلان با مسئولان شرکت‌های تولید تخم‌های بذری

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۰:۵۹
دیدار رئیس زراعت ولایت بغلان با مسئولان شرکت‌های تولید تخم‌های بذری

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، با مسئولان شرکت‌های تولید و تکثیر تخم‌های بذری این ولایت دیدار و گفتگو کرد.
این نشست با هدف تقویت همکاری میان اداره زراعت و شرکت‌های تولیدی، ارتقای کیفیت تخم‌های بذری و افزایش میزان تولیدات زراعتی برگزار شد.
در این دیدار، رئیس زراعت بر اهمیت استفاده از تخم‌های بذری معیاری و باکیفیت در افزایش حاصلات زراعتی تأکید کرده و گفت که استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت زراعت، به‌ویژه در مناطق روستایی، داشته باشد.
وی همچنان از شرکت‌های تولیدکننده خواست تا با استفاده از روش‌ها و تکنالوژی‌های نوین، ظرفیت تولیدی خود را افزایش داده و در رشد سکتور زراعت سهم فعال بگیرند.
مسئولان شرکت‌های تولید تخم‌های بذری نیز مشکلات و چالش‌های موجود، از جمله کمبود امکانات و تجهیزات را مطرح کرده و خواهان همکاری و حمایت بیشتر شدند.
در این نشست، آمر و کارمندان آمریت تصدیق‌دهی امارتی نیز حضور داشته و بر اهمیت هماهنگی و همکاری مشترک در راستای بهبود کیفیت محصولات زراعتی تأکید کردند.
جلسه با جمع‌بندی نظریات اشتراک‌کنندگان و دعای خیر پایان یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها