دیدارهای مردمی وزیر زراعت

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۱۰:۵۱
دکرنې وزیر ولسي کتنې

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با شماری از  دهقانان، مالداران، تجار و باشنده گان ولایات مختلف کشور دیدار کرده و مشکلات ‌شان را استماع نمود.
در این دیدارها وزیر زراعت مشکلات، پیشنهادات و نظریات مراجعین را استماع نموده و هدایت لازم را جهت حل مشکلات‌شان به مسوولان مربوطه سپرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت رسیدگی به امور مراجعین را از اولویت‌های کاری خود دانسته و به مسوولان مربوطه هدایت داد تا  در رسیده‌گی به عرایض دهقانان، مالداران و سرمایه‌گذاران از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها