در پکتیا یک کانال بزرگ آبرسانی به ارزش بیش از ده میلیون افغانی افتتاح شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۹:۴۷
در پکتیا یک کانال بزرگ آبرسانی به ارزش بیش از ده میلیون افغانی افتتاح شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در منطقه بالاده مربوط مرکز ولایت پکتیا، یک کانال بزرگ آبرسانی به ارزش ده میلیون و ۵۰۳ هزار و ۳۱۰ افغانی افتتاح گردید. در مراسم افتتاح این کانال، مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت زراعت و مالداری وزرات زراعت ، فاضل آکین اردوغان رئیس اداره همکاری و هم‌آهنگی ترکیه (تیکا)، شیخ صالح محمد فقیر رئیس شورای علما، شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی، مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت، مسئولین ادارات دولتی، انجنیر بسم‌الله بسمل مسئول زون اداره غذای ملل متحد، نمایندگان شرکت ساختمانی، متنفذین قومی و دهاقین اشتراک داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت زراعت و مالداری در سخنان خود بر مهار آب و اهمیت آن در زراعت تأکید نمود. وی گفت که در ساخت کانال‌ها، بندها و دیوارهای استنادی پیشرفت چشم‌گیری صورت گرفته و از نهادهای تمویل‌کننده و موسسات همکار قدردانی کرد. او افزود که پکتیا هنوز به چنین پروژه‌هایی نیاز دارد و از مردم محل خواست تا در نگهداری و مراقبت از کانال نقش جدی ایفا کنند.
مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا گفت که این کانال با حمایت مالی سازمان غذای ملل متحد تکمیل شده و طول آن به ۲۴۰۰ متر می‌رسد. به گفته وی، با ساخت این کانال هزاران جریب زمین زراعتی آبیاری خواهد شد و حدود ۲۵۰۰ خانواده از آن مستفید خواهند شد. او افزود که کانال به‌صورت اساسی ساخته شده و برای دهاقین منطقه در بخش آبیاری زمین‌های زراعتی سهولت‌های بزرگی ایجاد می‌کند.
ساکنان محل و دهاقین این کانال را برای آبیاری زمین‌های زراعتی‌شان یک گام مهم دانستند و از نهادهای مربوطه خواستند تا در ساخت کانال‌های مشابه، بندهای آبی و دیوارهای محافظتی توجه بیشتری داشته باشند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۳۳
Background image

د کرنې وزارت د اراضۍ لوی رياست لخوا لوړو زده کړو وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۹ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې جوړه شوې غونډه کې، چې د اراضۍ ریاست د ځمکو د انتقال او وېش رییس مولوي سید محمد سعيد او. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۲۹
Background image

روند خریداری ۲۱ هزار و ۴۰۰ متریک تُن گندم مازاد دهاقین از پنج ولایت تکمیل شد

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
پروسه خریداری و ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۴۰۰ متریک تُن گندم مازاد دهاقین از ولایت‌های بلخ، هرات، تخار، کندز و بغلان از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۲۹
Background image

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری زمین را به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داد

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی و مولوی. . .

بازگشت به خبرها