در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۹ هزار دهقان مستحق در مرکز لشکرگاه و ۱۸ ولسوالی این ولایت آغاز گردیده است.
در چوکات این برنامه، برای هر دهقان ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود توره و ۵۰ کیلوگرام کود سپینه در نظر گرفته شده است.
مسؤولان ریاست زراعت هلمند می‌گویند هدف از این کمک‌ها افزایش تولید گندم، بهبود کیفیت محصولات زراعتی و فراهم‌سازی حمایت عملی از دهقانان می‌باشد.
در حال حاضر، روند سروی جهت شناسایی و تثبیت دهقانان مستحق آغاز شده تا کمک‌ها به کسانی برسد که واقعاً مستحق و نیازمند می‌باشند.
قرار است این روند در روزهای آینده تکمیل گردد و تمام دهقانان مستحق از این کمک‌ها مستفید شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز روند سروی تثبیت یک‌هزار جریب زمین برای اعمار سردخانه‌های معیاری در ولایت تخار 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند سروی و تثبیت ساحات مناسب به‌منظور تخصیص یک‌هزار جریب زمین امارتی برای اعمار سردخانه‌های معیاری در ولایت تخار، براساس حکم امیرالمؤمنین و هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۹:۲۹
Background image

آموزش دهاقین و مالداران در ولسوالی جوند ولایت بادغیس 

۲۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
شماری از دهاقین و مالداران ولسوالی جوند ولایت بادغیس  از سوی پرسونل ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تحت برنامه آموزشی قرار گرفتند. این برنامه پس از سروی و انتخاب اشتراک. . .

بازگشت به خبرها