در فارم دوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار، کشت ماش در ۶۳۴ جریب زمین انجام شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۱۹
44

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند، در فارم دوم این شرکت که از جمله فارم‌های مهم و باارزش به‌شمار می‌رود، برای سال زراعتی جاری، کشت دولتی ماش در ۶۳۴ جریب زمین انجام شده است.
به گفته مسئولان، به دلیل شرایط مناسب اقلیمی منطقه، ارائه خدمات زراعتی به‌موقع و مراقبت مؤثر از کشت، انتظار می‌رود از این محصول، حاصل خوب و قابل توجهی به‌دست آید.
آنان افزودند، ماش افزون بر این‌که از محصولات زراعتی با ارزش اقتصادی بالا است، در افزایش حاصل‌خیزی خاک نیز نقش مهمی دارد؛ زیرا از طریق تثبیت نایتروجن، کیفیت خاک را بهبود می‌بخشد و به همین ترتیب، در افزایش عواید دهقانان نیز تأثیر قابل ملاحظه‌ای دارد.
براساس معلومات، پس از برداشت محصول ماش، بقایای بوته‌ها و برگ‌های آن به‌عنوان علوفه باکیفیت، سرشار از پروتین و مغذی برای مالداری مورد استفاده قرار می‌گیرد که در پرورش سالم، تغذیه مناسب و افزایش تولیدات مالداری، ارزش مهمی دارد.
مسئولان بخش زراعت باور دارند که گسترش کشت نباتات دارای ارزش اقتصادی و حافظ حاصل‌خیزی خاک، مانند ماش، نه تنها به افزایش تولیدات زراعتی کمک می‌کند، بلکه گامی مؤثر در حفظ منابع طبیعی، تقویت حاصل‌خیزی خاک و تأمین امنیت غذایی و توسعه مالداری کشور نیز به‌شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۵:۱۶
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست بورد ملی تخم‌های بذری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور رؤسا، مشاوران بخش زراعت، نمایندگان شرکت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۴:۵۵
Background image

بررسی پروژه‌های پیشنهادی زراعتی و مالداری مؤسسه شلتر فارلایف در بدخشان

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌های پیشنهادی زراعتی و مالداری مؤسسه شلتر فارلایف (SFL) در نشستی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان و مسئولان این مؤسسه، مورد بررسی و تأیید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۱۰
Background image

هماهنگی میان شرکت امارتی زراعتی دره ننگرهار و جمعیت هلال احمر برای اجرای پروژه اعمار دارالمجانین ویژه افراد بی‌سرپرست

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرائیوی شرکت امارتی زراعتی دره ننگرهار، در دفتر کارش با مولوی قمرگل نصرت، رئیس هماهنگی زون شرق جمعیت هلال. . .

بازگشت به خبرها