در شاهراه مزار-حیرتان کمربند سبز ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۱:۲۰
در شاهراه مزار-حیرتان کمربند سبز ساخته می‌شود

۲دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از توظیف کمیته‌ای برای تشخیص ساحه‌یی به منظوری ایجاد کمربند سبز مسیر در شاهراه مزارشریف-حیرتان، خبر داده است.
قرار است طرح ساخت این کمربند سبز به منظور گسترش فضای سبز در مسیر این شاهراه، شامل برنامه‌های سال مالی ۱۴۰۰ شود.
ریاست زراعت بلخ، به دستور والی این ولایت، کمیته‌ای را برای تشخیص ساحه برای ساخت کمربند سبز تحت رهبری معاون والی و مسوولان برخی از نهادی ذیربط، ایجاد کرده است.
اعضای این کمیته از مناطق دو طرف شاهراه مزارشریف-حیرتان بازدید و با باشندگان این ساحات گفتگو کرده‌اند. این کمیته با جمعی از باشندگان قریه «تازه امید» ولسوالی شورتپه مقدار تخمی از نباتات گز، سکساول، قندوم و چرگس به‌خاطر سرسبزی و جلو‌گیری از ریگ‌های روان در دشت‌های حیرتان پاشیده‌اند و هم‌چنان پنجاه قنار تخم این نباتات را به ریاست فواید عامه به منظور پاشیدن در مناطق آسیب‌پذیر تحویل داده‌اند.
قرار است کمربند سبز شاهراه مزارشریف-حیرتان در طول سه سال با حمایت مالی وزارت زراعت ساخته شود.
این کمربند دارای پنجاه تا صدمتر عرض و ۱۲ کیلومتر طول خواهد داشت. این کمبربند در عین‌حال در راستای جلوگیری از توسعه صحرا عملی می‌شود. پروژه جلوگیری از توسعه صحرا مدت دوسال می‌شود که در اطراف شاهراه حیرتان تطبیق می‌گردد و در سال مالی ۱۳۹۹، ۳۵۰هزار قلمه ریشه‌یی در اراضی ۲۶۶ هکتار زمین غرس شده است. به‌منظور تداوم کاری در ساحه، چهار هکتار زمین قوریه نباتات بومی نیز ایجاد شده که با سرسبز شدن این قلمه‌ها، از توسعه ریگ‌های روان جلوگیری می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۵۲
Background image

افتتاح کارخانه بزرگ پروسس انار در کندهار به ارزش ۲ میلیون افغانی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حمایت مالی شرکت خصوصی «میلکو»، یک کارخانه بزرگ فرآوری انار در منطقه چهار باغ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

اعمار ۸۰ باب سبزخانه در دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که کار اعمار ۸۰ باب سبزخانه در چندین ولسوالی این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. این سبزخانه‌ها به مساحت ۵ در ۱۰. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۳۹
Background image

کمک‌های نقدی و تخنیکی برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال بلخ انجام شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ و در همکاری با مؤسسه «سی‌اچ‌اِی»، برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال کمک‌های نقدی و رهنمایی‌های تخنیکی فراهم گردید.
در این. . .

بازگشت به خبرها