در سه سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید در بادغیس ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۴:۵۲
در سه سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید در بادغیس ساخته شده است

۳ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی CBARD در سه سال گذشته در ولایت بادغیس یک هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید ساخته است که شامل درختان پسته، سیب، انگور و چهار مغز می‌باشد.
باغ‌های یادشده در ولسوالی‌های جوَند، غورماچ، قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس ساخته شده است و در ساخت آن‌ها ۳۵ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۵۵۱ افغانی هزینه شده است.
وزارت زراعت از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی در سال ۱۴۰۰ در نظر دارد که ۷۵۰ جریب باغ جدید در چهار ولسوالی بادغیس، به ارزش ۱۲۴ هزار دالر امریکایی ایجاد کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

بازگشت به خبرها