حریق دواهای تاریخ‌گذشته حیوانی در ولایت بادغیس

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۱:۲۷
حریق دواهای تاریخ‌گذشته حیوانی در ولایت بادغیس


۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، مقدار ۲۵ قلم دواهای تاریخ‌گذشته حیوانی را که از دواخانه‌های حیوانی و زراعتی شهر قلعه‌نو جمع‌آوری شده بود، حریق و نابود کردند.
این دواها توسط هیئت موظف طی نظارت و بررسی‌های صحی شناسایی گردیده بود و به هدف جلوگیری از استفاده و فروش مجدد آن‌ها، در حضور هیئت مربوط به گونه کامل از بین برده شد.
مسئولان ریاست زراعت تأکید کردند که این اقدامات در راستای حفظ صحت حیوانات و تأمین سلامت تولیدات مالداری صورت گرفته و نظارت‌ها در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۹:۳۵
Background image

معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار ساخت یک چکدم بزرگ به ارزش ۵۰۰ هزار دالر امریکایی را در کندهار افتتاح کرد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار، کار ساخت یک چکدم بزرگ را به ارزش نزدیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

بازگشت به خبرها