حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱ - ۱۵:۹
حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

۱ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که امسال حاصلات نخود در این ولایت به دلیل افزایش ساحه کشت نظر به سال قبل افزایش چشم‌گیری دارد.
عبدالتواب تایب رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید: «امسال دو هزار و ۹۳۵ هکتار زمین در بادغیس نخود کاشته شده بود که از آن در حدود هفت هزار و ۹۶ تُن حاصل به دست آمده است.»
آقای تایب می‌افزاید: «سال قبل به دلیل خساراتی که دهقانان از خشک‌سالی متحمل شده بودند، دهقانان ما توان کم‌تری برای کشت نخود داشتند، بناً ساحه کم‌تری نخود کشت شده بود و حاصل آن نیز کم بود، اما امسال خوش‌بختانه به دلیل مناسب بودن آب‌وهوا و همکاری‌های فنی ریاست زراعت این ولایت، ساحه بیش‌تری نخود کشت شد و حاصلات نخود نیز افزایش یافت.»
این در حالی است که بر بنیاد آمار احصاییه و معلومات وزارت زراعت سال گذشته یک هزار و ۹۹۹ هکتار زمین در ولایت بادغیس نخود کشت شده بود که از آن چهار هزار و ۹۹۷ تُن نخود به دست آمد. این رقم افزایش ۹۳۶ هکتاری در ساحه کشت و افزایش دو هزار و ۹۹ متریک تنی را در حاصلات این کشت نظر به سال ۱۳۹۸ نشان می‌دهد.
در تمام ولسوالی‌های ولایت بادغیس نخود به شکل للمی کشت می‌شود که بیش‌تر از نژاد(ورایتی)های محلی نخود در این ولایت استفاده می‌شود. سالانه یک مقدار قابل ملاحظه از نخود این ولایت به ولایت‌های دیگر صادر می‌شود.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS