حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۶:۳۲
حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

۷ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که میزان حاصلات امسال تربوز در این ولایت نشان در مقایسه با سال گذشته ده درصد افزایش یافته است.
به گفته این ریاست، امسال ۳۵۷ هکتار زمین در ولایت لوگر تربوز کشت شده بود و از آن ۱۵هزار و ۶۱۸ متریک‌تُن تربوز حاصل برداشته شده است.
تربوز لوگر، در بازار محلی و ولایات هم‌جوار به فروش می‌رسد. هر کیلوگرام تربوز در لوگر، به ده افغانی معامله می‌شود.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید که میزان علاقمندی دهقانان به کشت تربوز بیشتر شده و زارعان از روش‌های جدید کشت برای برداشت محصولات بیشتر استفاده می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۱۰
Background image

در هلمند روند پیوند هزاران نهال آغاز شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، روند پیوند هزاران نهال میوه‌دار را آغاز کرده‌اند.
این روند در قوریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۱۰
Background image

در ولایت خوست برای شماری از دهقانان وسایل مربوط به باغچه‌های خانوادگی توزیع شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولسوالی تنی ولایت خوست، در منطقه کمکی مانه، در چارچوب پروژه احیای جنگلات و تأمین مصونیت غذایی، برای ۳۵ دهقان وسایل مربوط به باغچه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

بازگشت به خبرها