حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۶:۳۲
حاصلات امسال تربوز در لوگر ده درصد افزایش یافته است

۷ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که میزان حاصلات امسال تربوز در این ولایت نشان در مقایسه با سال گذشته ده درصد افزایش یافته است.
به گفته این ریاست، امسال ۳۵۷ هکتار زمین در ولایت لوگر تربوز کشت شده بود و از آن ۱۵هزار و ۶۱۸ متریک‌تُن تربوز حاصل برداشته شده است.
تربوز لوگر، در بازار محلی و ولایات هم‌جوار به فروش می‌رسد. هر کیلوگرام تربوز در لوگر، به ده افغانی معامله می‌شود.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید که میزان علاقمندی دهقانان به کشت تربوز بیشتر شده و زارعان از روش‌های جدید کشت برای برداشت محصولات بیشتر استفاده می‌کنند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۵۵
Background image

نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در بلخ پایان یافت

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، که با حضور گسترده بزگران، مالداران، تاجران و تولیدکنندگان داخلی برگزار شده بود، با موفقیت به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
Background image

تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج. . .

بازگشت به خبرها