جلسه معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهانی و پروژه EATS

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۶ - ۱۶:۳۰
جلسه معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهانی و پروژه EATS

۶ سرطان ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مالداری و آبیاری از طریق ویدیو کنفرانس با مسوولان بانک جهانی و پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در مورد بازسازی سیلوها صحبت کرد.
در این جلسه روی طرح، دیزاین و بازسازی سیلو‌ها صحبت شد. هم‌چنان گفته شد که در صورت گزاف بودن هزینه ترمیم این سیلوها، روی طرح بدیل و مشخصاً‌ ساخت سیلوهای جدید کار شود.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در این جلسه به دلیل نبود سیلوی فعال در شمال کشور، بر ضرورت ترمیم سیلوی ولایت بغلان تاکید کرد.
قابل یادآوری است که وزارت زراعت طرحی را برای ترمیم سیلوهای کابل، هرات و قندهار روی دست دارد و قرار است بودجه آن از سوی بانک جهانی پرداخت و توسط پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی تطبیق شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها