جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
د کرنیزې پرمختیا وجهي صندوق د عالي شورا غونډه دایره شوه

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف زراعتی، اعضای شورای عالی و شماری از رییسان معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این نشست، صندوق وجهی انکشاف زراعتی را حامی مالی دهاقین و متشبثین خوانده و هدف اساسی آن را فراهم‌سازی همکاری‌های مستقیم و غیرمستقیم برای دهاقین و مردم عنوان کرد.
در ادامه، انجنیر عبدالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعتی بر تجاری‌سازی فعالیت‌های این صندوق تأکید نمود و گفت که از طریق مشارکت، مضاربت، مرابحه و وکاله، زمینه‌های همکاری و حمایه مالی برای مردم و دهاقین فراهم شده است.
هم‌چنان، محمد امین شریفی رییس مالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی اظهار داشت که در سال ۲۰۲۵، مجموع بودیجه تمویلی این صندوق به ۲۵۱ میلیون و ۹۰ هزار و ۹۰۳ افغانی و مصارفات عملیاتی به ۹۰ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۶۵۵ افغانی رسیده است که پس از ذخیره احتیاطی، ۱۱۸ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۵۶۲ افغانی مفاد خالص به‌دست آمده است.
به گفته مسئولان، تبدیل زمین‌های امارتی به زمین‌های حاصل‌خیز، توسعه فعالیت‌های تجاری، همکاری با سکتور خصوصی و ایجاد نمایندگی‌های صندوق وجهی انکشاف زراعتی در ولایات از برنامه‌های این صندوق برای سال جاری میلادی به‌شمار می‌رود.
صندوق وجهی انکشاف زراعتی یک نهاد مالی دولتی غیر بانکی است که تحت چتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و رهبری شورای عالی صندوق فعالیت می‌کند و از وظایف اساسی آن ارائه تمویلات اسلامی و خدمات تخنیکی به دهاقین و متشبثین بخش زراعت و مالداری در کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۱
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون  چگونگی  مصرف بودجه انکشافی سال قبل و بررسی چگونگی تطبیق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۲۹
Background image

سنگ تهداب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل پروان گذاشته شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
سنگ تهداب یک باب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان طی مراسمی با حضور مسئولان محلی و مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گذاشته شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۲۹
Background image

سنگ تهداب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل پروان گذاشته شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
سنگ تهداب یک باب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان طی مراسمی با حضور مسئولان محلی و مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گذاشته شد.
این. . .

بازگشت به خبرها