جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۳:۱۷
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

۲۰ جوزای ۱۴۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌ها در مورد بررسی مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری، مشکلات بودجه انکشافی و جست‌وجوی راه‌های حل این مشکلات برگزار شد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در این جلسه در مورد مصرف بودجه انکشافی و وضعیت مالی و اداری این پروژه‌ها گزارش مفصل ارایه کرد. آقای رفیعی گفت که با توجه به بررسی‌های جدید، مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری در حال بهتر شدن است. وی هم‌چنان افزود که در قسمت مصرف بودجه انکشافی و تطبیق پروژه‌ها، لازم است سرعت عمل بیش از پیش افزایش یابد.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که این وزارت باید تا ختم سال مالی، از نگاه مصرف بودجه انکشافی به هدف تعیین شده برسد. وزیر زراعت به اعضای جلسه هدایت داد که معیار موفقیت ریاست‌ها و پروژه‌ها در بررسی‌ها و ارزیابی‌ها، باید ارایه خدمات مؤثر و مصرف معقول بودجه انکشافی باشد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

بازگشت به خبرها