توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۲۰
توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده را برای دهقانان ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز کرده است.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی این ولسوالی، در این برنامه برای ۳۰۰ دهقان از ۲۵ قریه که از قبل سروی شده‌اند، بذر اصلاح‌شده با کیفیت بلند توزیع  به‌صورت قرضه می‌گردد تا آنان بتوانند با استفاده از تخم‌های معیاری، حاصل بیشتر و باکیفیت‌تری به‌دست آورند.
مسؤولان محلی گفتند که این اقدام گامی مهم در راستای افزایش تولیدات زراعتی، ترویج کشت معیاری و خودکفایی در بخش گندم است.
اداره زراعت تخار تأکید کرده است که با اجرای برنامه‌های مشابه، از دهقانان در جهت توسعه زراعت و بهبود معیشت آنان پشتیبانی می‌نماید و از تلاش‌های کارمندان تخنیکی و مسلکی ولسوالی ینگی‌قلعه در تطبیق این برنامه سپاسگزاری می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل باغداری بر ده‌ها باغدار  توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها