توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان ولسوالی دلارام

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۲:۵
توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان ولسوالی دلارام

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی دلارام، در همکاری با مؤسسه CHA، روند توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان و خانواده‌های نیازمند این ولسوالی را اجرا نمود.
این کمک‌ها به افراد مستحق که پیشتر برای ایجاد سبزخانه‌ها و باغچه‌های خانگی شناسایی شده بودند، اختصاص یافته است. هر مستفیدشونده مبلغ ۳۲۰۰ افغانی در هر ماه برای مدت شش ماه دریافت خواهد کرد.
هدف از این حمایت، فراهم‌سازی زمینه برای توسعه سبزخانه‌ها، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری پایدار اعلام شده است. کمک‌ها می‌تواند در تهیه تخم‌های اصلاح‌شده، کود کیمیاوی، وسایل ابتدایی سبزخانه و سایر نیازمندی‌های مرتبط با فعالیت‌های زراعتی مورد استفاده قرار گیرد.
روند توزیع این کمک‌ها در قریه‌های راکین، خواجه‌مرد و دهمزنگ، با حضور نمایندگان مؤسسه CHA و زیر نظارت ریاست زراعت ولسوالی صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها