توزیع و غرس هزاران اصله نهال در ولسوالی بنگی تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۳:۱۷
توزیع و غرس هزاران اصله نهال در ولسوالی بنگی تخار

۴ حمل ۱۴۰۳  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در ادامه برنامه‌های احیای جنگلات، تعداد ۲۹ هزار قلمه نوع سفیدار خارجی و ۱۳۵۰ اصله نهال مثمر شامل بادام، آلو، سیب، گل مرسل، توت گل و ناک را در همکاری دفتر آغا خان در ولسوالی بنگی این ولایت توزیع و غرس کرده.
عبدالباری ابراهیمی، مسئول مدیریت تنظیم امور جنگلات، علفچرها و نباتات طبی ولسوالی بنگی گفت که این نهال‌ها در قریه قلبراق غرس شده و باشندگان محل از ایجاد این جنگلات استقبال کرده‌اند.
به گفته وی، مردم محل متعهد شده‌اند که در حفظ و مراقبت از جنگلات همکاری کنند تا محیط زیست سرسبز و منابع طبیعی پایدار باقی بماند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۴۸
Background image

اعمار ترناب و پلچک در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به طول ۷۲.۵ متر، ترناب و به طول ۱۹ متر، دو باب پلچک (کلورت) در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی ساخته و به بهره‌برداری رسید. این پروژه شامل یک کانال به طول ۱۰ متر با دهانه ۶۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۴۷
Background image

آغاز برنامه یوریا اسپری در ولسوالی‌های ولایت فاریاب

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت رشد نباتات و افزایش حاصل‌دهی محصولات زراعتی، برنامه یوریا اسپری به‌طور رسمی در ولسوالی‌های پشتونکوت، خواجه سبزپوش و خواجه موسی ولایت فاریاب آغاز شد. این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۱:۵
Background image

آغاز روند دیزاین و کاشت لاین‌های اصلاحی و تجربی گندم در فارم تحقیقات زراعتی اردوخان هرات

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مدیریت عمومی تحقیقات زراعتی و مالداری اردوخان از آغاز روند دیزاین و کاشت گندم در لاین‌های اصلاحی و تجربی (Breeding lines و Experimental lines) خبر داد. این لاین‌ها هنوز. . .

بازگشت به خبرها