توزیع نهال‌های مثمر برای باغداران ولسوالی چمتال ولایت بلخ انجام شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۰:۴۳
توزیع نهال‌های مثمر برای باغداران ولسوالی چمتال ولایت بلخ انجام شد

۱۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع نهال‌های مثمر برای باغداران ولسوالی چمتال خبر می‌دهد. این برنامه از سوی مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چمتال، با هماهنگی و همکاری دفتر آغاخان، به‌گونه منظم در سطح ده قریه این ولسوالی تطبیق گردید.
بر بنیاد معلومات مسئولان، در این روند برای ۱۰ تن از باغداران، در مجموع ۱۶۰۰ اصله نهال مثمر توزیع شده است که شامل انواع بادام، زردآلو، شفتالو و املوک می‌باشد. برای هر باغدار ۱۶۰ اصله نهال جهت غرس در دو جریب زمین اختصاص داده شده است که در مجموع بیست جریب زمین تحت پوشش این برنامه قرار گرفته است.
مسئولان مدیریت خدمات زراعتی می‌گویند که هدف از این اقدام، حمایت از باغداران، توسعه باغداری و بهبود وضعیت معیشتی دهاقین در ولسوالی چمتال است تا از این طریق تولیدات باغی افزایش یافته و زمینه اشتغال و درآمد پایدار برای باشندگان محل فراهم گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها