توزیع خشک‌کننده‌های آفتابی برای زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۰:۱۶
توزیع خشک‌کننده‌های آفتابی برای زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  در همکاری دفتر پاملرنه، برای ۲۱ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی چمتال آن ولایت یک پایه خشک‌کننده آفتابی توزیع کرد.
 این برنامه با حضور مولوی دوست‌محمد خاکسار، مدیر خدمات زراعتی و محمد گلاب رحمانی، مدیر اجرائیه ولسوالی چمتال برگزار شد.
مسئول دفتر پاملرنه در این مراسم، درباره چگونگی کارکرد خشک‌کننده‌های آفتابی توضیح داد و بیان کرد که این دستگاه‌ها در مدت زمان کوتاه و با شرایط صحی، میوه‌جات و سبزیجات را خشک می‌کنند. همچنین وعده داد که به زودی وسایل کامل پروسس مواد غذایی نیز توزیع خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها