توزیع بُزه‌ های شیری برای ۱۲۸ فامیل بی‌بضاعت در کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۲:۵۵
توزیع بُزه‌ های شیری برای ۱۲۸ فامیل بی‌بضاعت در کندز

۴ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت کندز با همکاری دفتر "دست‌به‌دست" به هدف حمایت از فامیل‌های بی‌بضاعت و توانمندسازی زنان، ۱۲۸ فامیل را تحت پوشش توزیع بُزه‌های شیری قرار داد. این برنامه با حضور نمایندگان ریاست زراعت، ریاست اقتصاد و مسئولان دفتر "دست‌به‌دست" در مرکز این ولایت برگزار شد.
هدف این طرح، تقویت معیشت زنان در فامیل‌های آسیب‌پذیر و تأمین منبع درآمد از طریق تولید محصولات لبنی است. نماینده ریاست زراعت در این برنامه تأکید کرد که حمایت از زنان و فامیل‌های بی‌بضاعت در اولویت قرار دارد و این برنامه گامی عملی برای بهبود وضعیت اقتصادی و تغذیه‌ای آنان است.
مسئولان دفتر "دست‌به‌دست" نیز ضمن اعلام تعهد برای ادامه برنامه‌های مشابه، بر همکاری با نهادهای دولتی برای حمایت از اقشار نیازمند تأکید کردند. این ابتکار مورد استقبال فامیل‌های مستحق قرار گرفته و امید تازه‌ای برای بهبود شرایط زندگی آنان ایجاد کرده است.
ریاست زراعت کندز بر تلاش برای گسترش برنامه‌های مشابه و تأثیرگذاری بیشتر بر زندگی مردم نیازمند تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

افتتاح کانال آب‌یاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ ولایت بلخ 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کار ساخت کانال آبیاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ  ولایت بلخ که به همکاری دفتر اکتید تکمیل گردیده بود، در حضور هیئتی از وزارت زراعت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ تخصصی «تحقیق ساحوی» برای کارمندان ریاست تحقیقات مالداری

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

ورکشاپ آموزشی تخصصی تحت عنوان «تحقیق ساحوی» با هدف ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی کارمندان ریاست تحقیقات مالداری، در پوهنتون بین‌المللی افغان برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

BACK TO NEWS