توزیع بُزه‌ های شیری برای ۱۲۸ فامیل بی‌بضاعت در کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۲:۵۵
توزیع بُزه‌ های شیری برای ۱۲۸ فامیل بی‌بضاعت در کندز

۴ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت کندز با همکاری دفتر "دست‌به‌دست" به هدف حمایت از فامیل‌های بی‌بضاعت و توانمندسازی زنان، ۱۲۸ فامیل را تحت پوشش توزیع بُزه‌های شیری قرار داد. این برنامه با حضور نمایندگان ریاست زراعت، ریاست اقتصاد و مسئولان دفتر "دست‌به‌دست" در مرکز این ولایت برگزار شد.
هدف این طرح، تقویت معیشت زنان در فامیل‌های آسیب‌پذیر و تأمین منبع درآمد از طریق تولید محصولات لبنی است. نماینده ریاست زراعت در این برنامه تأکید کرد که حمایت از زنان و فامیل‌های بی‌بضاعت در اولویت قرار دارد و این برنامه گامی عملی برای بهبود وضعیت اقتصادی و تغذیه‌ای آنان است.
مسئولان دفتر "دست‌به‌دست" نیز ضمن اعلام تعهد برای ادامه برنامه‌های مشابه، بر همکاری با نهادهای دولتی برای حمایت از اقشار نیازمند تأکید کردند. این ابتکار مورد استقبال فامیل‌های مستحق قرار گرفته و امید تازه‌ای برای بهبود شرایط زندگی آنان ایجاد کرده است.
ریاست زراعت کندز بر تلاش برای گسترش برنامه‌های مشابه و تأثیرگذاری بیشتر بر زندگی مردم نیازمند تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۲۱
Background image

زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به شرکت برشنا انتقال شد

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۱۲
Background image

توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک با همکاری مؤسسه برای احیا و توسعه خبر داد.
این کمک‌ها برای ۱۵۰ تن از مالدارانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۴۳ پایه اجاق خورشیدی را برای زنان نیازمند و بی‌بضاعت در حوزه ده‌برنج ولسوالی قادس. . .

بازگشت به خبرها