تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۳:۱۲
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد
۳۰ میزان ۱۳۹۹
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی و راه‌اندازی بررسی‌ها(قرنطین) برای جلوگیری از انتقال بیماری‌ها و آفات زراعتی میان دو کشور، میان حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت افغانستان و یادگار خواجه شادمانوف سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار جمهوری اوزبیکستان در کابل، در حضور محمدحنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه و سردار اوکتامویچ امورزاکوف معاون صدراعظم و وزیر سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی جمهوری اوزبیکستان امضا شد.
این سند، توافق دو کشور روی رعایت موارد قرنطین زراعتی در زمینه‌ی تجارت زراعتی است و می‌تواند به مصونیت محصولات صادراتی دو طرف بینجامد.
تفاهم‌نامه‌ی یادشده تجارت زراعتی را میان دو کشور گسترش خواهد داد و هم‌چنان از انتقال امراض و آفات زراعتی میان دو کشور، در جریان تجارت محصولات زراعتی جلوگیری خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۸:۵۹
Background image

جمع‌آوری ۵۴۶ کیلوگرام حشره کفشک گندم در بلخ برای مبارزه با آفات زراعتی

۱۰  عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
طی کمپاینی که از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ به راه انداخته شده بود دهاقین قریه‌های شادیان و رهجنگ ولسوالی نهرشاهی آن ولایت، به‌منظور مبارزه با آفات زراعتی و حفاظت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

BACK TO NEWS