تطبیق برنامه پول در برابر کار برای حمایت از دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
تطبیق برنامه پول در برابر کار برای حمایت از دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور حمایت از دهاقین و فراهم‌سازی زمینه ایجاد باغ‌های جدید میوه‌جات، برنامه توزیع پول نقد در برابر کار در ولسوالی چمتال ولایت بلخ، با همکاری نهاد همکار و مدیریت عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی تطبیق گردید.

این برنامه پس از انجام سروی تخنیکی در بخش ایجاد باغ‌های جدید میوه‌جات و بر اساس پلان ترتیب‌شده، بالای شماری از دهاقین دارای زمین مناسب تطبیق گردید. در چارچوب این برنامه، برای آماده‌سازی زمین‌ها و اجرای عملیات وبیل‌گردان، کارگران به‌گونه موقت به کار گماشته شدند و در بدل انجام کار، پول نقد برای آنان پرداخت گردید.

هدف از تطبیق این برنامه، ایجاد فرصت‌های کاری کوتاه‌مدت، آماده‌سازی زمین‌های زراعتی و حمایت عملی از دهاقین جهت توسعه باغ‌های میوه‌جات عنوان شده است.

روند تطبیق این برنامه از سوی مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چمتال به‌گونه منظم نظارت گردیده و بر شفافیت و مؤثریت آن تأکید صورت گرفته است. مسئولان محلی می‌گویند که چنین برنامه‌ها می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت معیشتی دهاقین و توسعه سکتور زراعت در سطح ولسوالی‌ها ایفا نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها